Opera Naţională Bucureşti (ONB) anunţă deschiderea Sălii Mari de spectacole, cu respectarea normelor sanitare, vineri, începând cu ora 18,30, iubitorii artei lirice fiind invitaţi la "Nunta lui Figaro" de W. A. Mozart, în regia lui Alexander Rădulescu.

Orchestra ONB va fi condusă de la pupitrul dirijoral de maestrul Vlad Conta, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a primei scene lirice a ţării.

Duminică, începând cu ora 18,30, este programat concertul de pian "Revedere muzicală", realizat în conceptul regizoral al Claudiei Machedon. Participă soliştii Oana Andra, Veronica Anuşca, Mihaela Stanciu, Crina Zancu, Sorana Negrea, Zsuzsana Cerveni, Alin Stoica, Lucian Corchiş, Dan Indricău, Liviu Indricău, Filip Panait, Lucian Petrean, Cătălin Toropoc, Iustinian Zetea, acompaniaţi la pian de către Luminiţa Berariu şi Mihaela Vîlcea.

"În această primă etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu stricteţe recomandările autorităţilor privind distanţarea socială, din cele aproape 1.000 de locuri ale Sălii Mari, vor fi disponibile la vânzare doar 30%", precizează ONB.

Accesul la spectacole se va realiza cu minim o oră înaintea evenimentului, în condiţii de siguranţă şi respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei.

Totodată, reprezentaţiile vor avea o durată mai scurtă, conform normelor oficiale în vigoare.

Biletele se pot achiziţiona de la Casa de Bilete a Operei şi online, de pe http://tickets.operanb.ro/.

Biletele achiziţionate pentru spectacolele anulate şi transformate în vouchere pot fi folosite la achiziţionarea biletelor la următoarele reprezentaţii ce vor fi puse în vânzare pe site-ul ONB.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri