iDesign Romania emuleaza noua strategie de business in mediul interactiv printr-un nou site corporativ.

Arhitectura informationala a site-ului pune accent pe noua linie de comunicare si urmareste sa prezinte ntreaga paleta de servicii oferite. Un website in care structura informationala se mbina perfect cu design-ul cald si tehnologiile de tip web 2.0.

Am urmarit prin intermediul noului site sa comunicam consistent faptul ca suntem prima companie din domeniu ce deruleaza un program de CSR(responsabilitate sociala) ca parte a strategiei generale de dezvoltare declara Alexandra Ioana Pescaru, PR&Communication Manager.

In completare noi elemente de interactivitate vin sa sustina comunicarea brandului prin lansarea unui newsletter lunar si a unui blog corporativ; iar sectiunea de media a fost dezvoltata implementand tehnologiile de tip RSS(really simple syndication).

iDesign Romania este o agentie specializata in design si consultanta de brand, atat in medii clasice cat si interactive. Agentia are un portofoliu important de clienti de pe trei continente, printre care se numara si clienti din strainatate precum Credit Suisse Elvetia, Compendeon Olanda, One Stop Mortgage SUA sau Ivy Jewelry China.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Festivalul de Film şi Istorii Râşnov se va desfăşura anul acesta în două etape
Setari Cookie-uri