Directorul general ArboMedia si EMI in Romania, Silviu Ispas, a fost ales cu unanimitate de voturi in functia de presedinte al Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).

Aceasta numire a avut loc dupa ce actualul presedinte, Dan Balotescu, a renuntat la aceasta functie motivand ca nu are suficient timp sa se implice in activitatile organizatiei.

Consiliul de Administraie BRAT mai are n componen trei reprezentani ai ageniilor de publicitate (Anca Fieraru Initiative Romania, Dan Balotescu Media Investment Communication si Laura Dobre - Mindshare), trei reprezentani ai cotidianelor naionale (Ctlin Tolontan Convergent Media, Cosmina Noaghea Publimedia International si Monica Popescu Ziua), trei reprezentani ai publicaiilor de tip magazin (Mirela Iordache Burda Romania, Szilard Meszaros Edipresse AS, Claudiu Serban Ringier Romania), doi reprezentani ai publicaiilor locale (Mihaela Rugina Viaa Liber Galai si Gruita Ienasoiu Solpress Satu Mare), un reprezentant al publicaiilor gratuite (Alex Sndulescu Academia Caavencu), reprezentantul Departamentului Internet (Daniel Dragomir UPC Romania) si reprezentantul Departamentului pentru Studii de Audien (Marius Gheorghe Media Investment Communication).

Biroul Romn de Audit al Tirajelor are n prezent 212 membri (editori, agenii de publicitate, clieni de publicitate si editori web) cu 45 mai multi dect cu un an n urm. Pe lista de audit se afl nscrise 267 de publicaii, cu 67 mai multe fa de aceeasi perioad a anului trecut.
Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Twitter nu exclude suspendarea contului lui Donald Trump
Setari Cookie-uri