Directorul general ArboMedia si EMI in Romania, Silviu Ispas, a fost ales cu unanimitate de voturi in functia de presedinte al Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).

Aceasta numire a avut loc dupa ce actualul presedinte, Dan Balotescu, a renuntat la aceasta functie motivand ca nu are suficient timp sa se implice in activitatile organizatiei.

Consiliul de Administrație BRAT mai are în componență trei reprezentanți ai agențiilor de publicitate (Anca Fieraru – Initiative Romania, Dan Balotescu – Media Investment Communication si Laura Dobre - Mindshare), trei reprezentanți ai cotidianelor naționale (Cătălin Tolontan – Convergent Media, Cosmina Noaghea – Publimedia International si Monica Popescu – Ziua), trei reprezentanți ai publicațiilor de tip magazin (Mirela Iordache – Burda Romania, Szilard Meszaros – Edipresse AS, Claudiu Serban – Ringier Romania), doi reprezentanți ai publicațiilor locale (Mihaela Rugina – Viața Liberă Galați si Gruita Ienasoiu – Solpress Satu Mare), un reprezentant al publicațiilor gratuite (Alex Săndulescu – Academia Cațavencu), reprezentantul Departamentului Internet (Daniel Dragomir – UPC Romania) si reprezentantul Departamentului pentru Studii de Audiență (Marius Gheorghe – Media Investment Communication).

Biroul Român de Audit al Tirajelor are în prezent 212 membri (editori, agenții de publicitate, clienți de publicitate si editori web) cu 45 mai multi decât cu un an în urmă. Pe lista de audit se află înscrise 267 de publicații, cu 67 mai multe față de aceeasi perioadă a anului trecut.