Agentia McCann Erickson Romania este singura agentie romaneasca premiata la festivalul de publicitate Meribel, in competitia Central Europe Cristal.

In cadrul galei de premiere de pe 7 martie, in Varsovia, campania radio pentru Maggi, cu spoturile Churchill si Marilyn, semnata de agentia McCann Erickson Romania, a fost premiata cu Radio Cristal, devenind singura campanie autohtona premiata in cadrul concursului.

Printre lucrarile finaliste in aceasta categorie, s-au mai regasit inca trei semnate de McCann, in alte trei sectiuni ale concursului, respectiv: printurile Mount Rushmore si Jane (pentru Maggi) in categoria Food, si spotul teava (pentru MTV) in categoriile Film si Media.

A fost o competitie foarte dura. Zic asta pentru ca in juriu au fost alaturi de oameni de creatie, si oameni de client service sau clienti. Deciziile s-au luat prin vot secret si orice interferenta a fost exclusa. Rezultatele au fost surprinzatoare, ne asteptam sa luam mai mult din atatea nominalizari; dar asta face farmecul oricarui festival si noi ne bucuram pentru orice premiu primit", a declarat Adrian Botan, creative director CEE McCann Erickson.

Central Europe Cristal este o competitie in cadrul Festivalului de Publicitate de la Meribel, si isi propune sa premieze excelenta in creativitate in zona Europei Centrale. Printre celelalte tari participante, se regasesc Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Polonia, Rusia, Slovacia, si Ucraina.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Global Records alocă 125.000 de euro pentru lupta contra COVID-19
Setari Cookie-uri