De la ideea unei case de productie pana la un post de televiziune european precum Euro Channel, investitia a fost destul de mare, dar cum televiziunea este un sport scump, care are nevoie de gandire pozitiva, proiectul, care a luat nastere in luna august anul trecut, se va materializa pe 25 martie.
Nu promovam sex, cuvinte urate, sange sau violenta, a precizat Nikos Konstantinidis, investitorul in acest proiect. Euro Channel isi propune sa ofere telespectatorului roman o grila de programe inedita, axata pe procesul de postintegrare a Romaniei in Uniunea Europeana. Toate formatele de emisiune sunt productii proprii.

Echipa are deocamdata 40 de persoane, urmand ca dupa minim trei luni, cand va fi aprobata cea de-a doua grila de programe, sa apara pe post si vedete autohtone, dar si tineri jurnalisti care vor fi ajutati sa se afirme. Initiativa economica apartine investitorului Nikos Konstantinidis, care in paralel cu postul de televiziune are dezvoltate si alte afaceri, de unde imprumuta capital. Intregul set de emisiuni va fi difuzat la nivel national numai prin intermediul televiziunii digitale Dolce.

Proiectul implica si mari riscuri, riscuri asumate, dupa cum zic reprezentantii Euro Channel. Si asta mai ales pentru ca peste cateva luni, datorita noii grile de programe, postul TV se va rebrandui si se va alinia celorlalte posturi TV, mai mult sau mai putin comerciale. Targetul noului post de televiziune se incadreaza intre 16-65 ani, iar sloganul, Europa la tine acasa.

Euro Channel nu va avea deocamdata un buletin informativ cu stiri interne, acestea fiind inlocuite de cele externe, informatii prelucrate in colaborare cu Reuters. Dintre emisiunile din actuala grila de programe fac parte Info Europa, Euro Parlament, Euro Zapping, Europa Azi, Ghid European, Univers Europa, Accente culturale, Tehnologica, Expo Time si Euro Music.

Lansarea Euro Channel va avea loc in Sala Mare a Ateneului Roman, unde vor concerta artisti consacrati din Romania si Grecia, acompaniati de Orchestra Euro Channel.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Primul festival de muzică din România anulat din cauza COVID-19: AWAKE 2020
Setari Cookie-uri