Cand ai cel mai tare start-up din oras, trebuie sa te tii tare la fiecare inceput de an. Cam asa suna filozofia echipei Odyssey la inceputul celui de-al doilea an de lucru. Cu noua campanie lansata pentru Domo – “Tii la aparatele de marca?”, Odyssey isi mentine aceasta pozitie.

Campania este nationala, insumeaza 5 spoturi TV si 5 spoturi radio si isi propune sa transmita intr-un mod creativ si eficient avantajele ofertei Domo de electronice si electrocasnice – Marci mari la cele mai mici preturi.

In lupta dintre servicii si preturi, Domo se gandeste la consumatorul pragmatic, caruia ii pasa de marca produsului pe care il cumpara si de pretul acestuia.

“Campania Domo a pornit de la un insight valabil (oamenilor chiar le pasa ce marci de electro-casnice si electronice cumpara) pe care am decis sa-l exploatam intr-un mod comic si, in unele executii, chiar cinic. Nu de alta, dar categoria de retail este acum foarte activa si pentru a fi vazut trebuie sa fii memorabil. Echipa de creativi, Mihai Preda si Mihai Fulga, proaspat venita pe meleagurile advertisingului, s-au amuzat gandind liste intregi de spoturi pe tema (inepuizabila din punct de vedere creativ) pasiunii oamenilor pentru aparatele de marca. Pentru spotul principal, cel in care oamenii fug din casa in flacari cu electrocasnicele in mana, s-a construit o fatada de cladire in studiourile Castel careia i s-a dat foc. Tudor Giurgiu, regizorul spotului, impreuna cu Vivi Dragan Vasile au facut un tur de forta pentru a filma toate spoturile intr-o zi si o noapte.

Multe lucruri au fost inventate chiar pe platou, de pilda scena cu pompierul care se opreste uitandu-se tamp la familia cu aparatele in mana. Ironic, povestea cu copilul uitat in urma nu este chiar asa de improbabila. La cutremurul din ’86, un om a insfacat in graba colivia cu papagalul familiei si a tulit-o pe scari, uitandu-si in apartament fetita de 8 ani. Fetita a trait sa spuna povestea” spune Valentin Suciu, Director de creatie la Odyssey.

Spoturile radio au fost adaptate formatului media, fiind realizate ca dialoguri prin statie intre taximetristi preocupati de soarta aparatelor lor. Si daca le asculti cand esti in masina, chiar ti pe pare o scurta perioada de timp ca ai intrat pe frecventa unei companii de taximetre.

Din partea Domo, aceasta campanie a fost coordonata de Razvan Iancau, Marketing &Communication Manager iar echipa Odyssey care a lucrat pentru acest proiect este formata din: Mihai Preda, Mihai Fulga, Vali Suciu – de la creatie si Loredana Banica , Irina Pencea de la Client Service.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si