Uniunea Europeana a Radiodifuzorilor European Broadcasting Union (EBU) a anuntat ca a obtinut drepturile de difuzare a meciurilor din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2014. In calitatea sa de membru activ al EBU, TVR va detine drepturile de trasmisie in exclusivitate a acestui eveniment fotbalistic, in Romania.

Pana la acel moment, TVR va mai difuza meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal din 2008 (Elvetia si Austria) si cele din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din 2010 (Africa de Sud).

TVR 1 a transmis, sambata seara, partida Olanda-Romania din preliminariile Euro 2008, meci care a inregistrat un rating mediu de 24,8% la nivel national (cota de piata de 53,3%), respectiv de 21,9% (cota de piata 48,9%) la nivel urban, fiind lider de audienta, anunta un comunicat al TVR.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri