HBO, cel mai mare canal de filme din lume, lanseaza din 13 aprilie, in Romania, un nou canal premium de filme - HBO Comedy, dedicat exclusiv productiilor de comedie.

"Compania HBO Europa Centrala e onorata ca poate oferi abonatilor sai un serviciu ce reprezinta valoare adaugata pentru acestia, completand pachetul MAXPAK cu HBO Comedy. Studiile de piata regionale realizate inainte de lansarea acestui canal de filme, ne-au indicat o cerere foarte mare pentru un continut dedicat umorului de calitate, asa ca avem certitudinea ca HBO Comedy se va situa in topul preferintelor abonatilor nostri. HBO Comedy va satisface nevoia de divertisment si relaxare prin intermediul comediilorö, a declarat Linda Jensen, CEO al HBO Europa Centrala, intr-un comunicat de presa.

Grila de programe este una originala, axata in prime-time pe seriale de comedie in premiera si exclusivitate la televiziune (atat productii originale HBO cat si apartinand altor studiouri importante) si completata de filme de comedie noi. Programul va fi centrat in jurul unor seriale de comedie de prima mana precum Entourage, Extras, Razboiul de acasa, pe care publicul din Romania le va savura cu siguranta. Programul este completat de filme ca : Be cool , Hitch, Deuce Bigalow, White Chicks, Miss Congeniality 2, Monster-In-Law, The Dukes Of Hazzard sau Sleepover.

HBO Comedy emite 16 ore pe zi, intre 11 am si 3 am si prezinta o combinatie excelenta de seriale de comedie de calitate, productii originale si filme de gen. Noul post va completa pachetul MAXPAK, care continea pana in acest moment HBO, Cinemax si Cinemax 2..

HBO Europa Centrala intentioneaza sa lanseze in viitor si alte canale tematice, precum si alte servicii aditionale.

HBO CE, subsidiara a Home Box Office Inc., Disney si Sony Pictures Entertainement, asigura programe de televiziune premium si canale din segmentul de baza in 11tari din regiune, incluzand Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Romania, Bulgaria, Moldova, Slovenia si Croatia.