Potrivit reprezentantilor Vodafone, sponsorul concertului, in urmatoarele saptamani vor fi puse in vanzare 57.000 de bilete. Daca nu esti membru al fan-clubului international Rolling Stones, iti poti procura biletul cel mai devreme pe 28 martie. Aceasta deoarece, ca in toate concertelele trupei rock, membrii fan-clubului international au intaietate la procurarea biletelor, regula care se aplica si pentru concertul din Romania.

Astfel, intre 23 si 27 martie, biletele pot fi achizitionate doar de acestia, de pe site-ul oficial, www.rollingstones.com. In Romania insa nu exista un fan-club oficial al trupei britanice, dupa cum au anuntat organizatorii, , potrivit unui articol publicat astazi in YourMoney, suplimentul de business lifestyle editat de Wall-Street.

In a doua etapa, intre 28 martie si 1 aprilie, vor avea „liber” la bilete on-line toti clientii Vodafone Romania, de la adresa www.ticketpoint.ro. Orice client poate cumpara on-line cel mult patru bilete, prin trimiterea unui SMS gratuit la numarul 1855. Clientul va primi un cod unic ce va fi folosit, impreuna cu numarul de telefon mobil, pentru inregistrarea pe site.

Daca te stii norocos la trageri la sorti si pe deasupra mai esti si client al sponsorului oficial, poti participa, intre 28 martie si 31 mai 2007, la un concurs in urma caruia pot castiga unul dintre cele 2.000 de bilete surpiza, cate doua pentru fiecare castigator. Regula este destul de simpla - un SMS cu tarif normal, la numarul 4545. Pentru „publicul larg”, biletele vor fi puse in vanzare din 2 aprilie, atat on-line, pe www.ticketpoint.ro, cat si in magazinele Diverta.

Veti gasi mai multe detalii despre modalitatile online de a achizitiona bilete la marele concert din aceasta vara in cadrul unui articol special al YourMoney.

In plus, editia din 27 martie a suplimentului YourMoney va contine trei articole interesante din zona de business lifestyle.