Ciprian Stavar, managing partner New Media Agency, si-a inaintat demisia din Consiliul Director al Interactive Advertising Bureau Romania. Decizia de a demisiona a fost luata in baza unor motive strict personale si nu afecteaza pozitia New Media Agency fata de IAB Romania.

äNew Media Agency ramane in continuare sustinatoare a demersului de reglementare si maturizare a pietei de publicitate online din Romania. Eu personal voi sustine in continuare, ca simplu membru, aceasta initiativaö a declarat Stavar.

ôSuntem intr-o cursa contra cronometru pentru a seta standardele de eficienta in comunicarea online din Romania si prefer sa ma concentrez pe rezultatele oferite clinetilor. Echipa New Media Agency exploreaza variante alternative de comunicare online, motiv pentru care imi voi dedica timpul cercetarii si implementarii acestor noi rute de comunicare. Vom impartasi aceste noi experiente membilor IAB Romania si sunt convins ca asociatia (IAB Romania) va reusi sa impuna atat o noua abordare cat si recomandari pentru cresterea performantelor in comunicarea online, fapt ce va permite in mod natural cresterea bugetelor alocateö concide Ciprian Stavar.

Fondata in 2002, New Media Agency se numara printre primele agentii specializate pe comunicarea interactiva prin media neconventionale. Agentia este membru ARMAD (2007) si membru fondator al IAB Romania (2006). In februrarie 2007, New Media Agency s-a integrat in the group, reprezentand divizia interactiva a grupului de comunicare.