Agentia de publicitate full-service, Advertigo, gestioneaza incepand din 2007, contul de BTL pentru Interbrands Marketing & Distribution, cea mai mare companie de distributie din Romania a unor bunuri de larg consum.

In contextul acestui parteneriat, Advertigo se bucura a fi agentia selectionata pentru a demara campanii promotionale pentru liderul pietei romanesti de distributie, considerand aceasta colaborare o oportunitate pentru a crea proiecte speciale prin forta talentului si experientei echipei. Totodata, Advertigo intelege mediul concurential al companiilor de distributie si exigentele necesare pentru a genera calitate, dorind formarea unei comunicari consistente si unui mesaj clar.

Infiintata in 1993, Interbrands M & D face parte din Sarkis Group International, fiind prezenta, exceptand Romania in: Bulgaria, Liban, Belarus, Cipru si Emiratele Arabe. Compania ocupa in prezent locul 12 in topul 100 al companiilor private din Romania si locul 1 in topul companiilor de distributie, insumand la sfarsitul anului trecut peste 2250 de angajati.
Anul 2006 a avut o semnificatie deosebita in istoria Interbrands, reprezentand anul miliardului, adica anul in care s-a reusit performanta atingerii cifrei de afaceri de un miliard de dolari. Aceasta cifra de afaceri impresionanta a fost posibil de atins datorita unei capacitati de a distribui pe o zona cat mai extinsa si unui portofoliu de clienti cu produse intens cerute de consumatori.

Insa, si anul 2007 e la fel de ambitios, in aceasta perioada fiind prevazute multe proiecte importante, adevarate provocari tinand cont de transformarile inerente aderarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri