Cinema City inaugurează, pe 27 mai 2021, în Shopping City Buzău, cel de-al 27-lea multiplex, chiar în ziua redeschiderii rețelei Cinema City România, și marchează împlinirea a 125 de ani de la prima proiecție cinematografică din România.

”Ce au în comun Tel Aviv, Londra, New York, București sau Buzău? Pasiunea de a viziona filme bune în cinematografe la standarde internaționale. Nivelul calității serviciilor oferite de Cinema City este mereu același oriunde în lume – tehnologie de ultimă oră în toate sălile, imagine și sunet impecabile, design modern, proiecțiile încep la timp, scaunele sunt confortabile, iar sălile de cinema sunt primitoare”, se menționează într-un comunicat de presă Cinema City.

Astfel, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, continuă investițiile și în anul 2021, deschizând în orașul Buzău un multiplex la standardele cinematografice din marile capitale ale lumii și astfel ajunge la 242 de ecrane în toată țara.

În plus, Grupul Cineworld a preluat acum trei ani lanţul american Regal Cinemas, creând, astfel, cel de-al doilea cel mai mare operator de cinematografe din lume, acoperind o piaţă de aproximativ 500 milioane de persoane şi fiind prezent în 10 ţări, cu peste 9,500 de săli de cinema în Europa, Israel şi SUA.

„Așa cum spunea Mooky Greidinger, CEO-ul Cineworld, lumea devine din ce în ce mai conectată, iar culturile se întrepătrund și acest lucru reprezintă o oportunitate esenţială pentru noi de a le oferi spectatorilor posibilitatea de a viziona în cele mai bune condiţii producţii locale și internaționale.”, a spus Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Noul multiplex de la Shopping City Buzău cuprinde 5 săli complet digitalizate, cu un număr total de 880 locuri, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, fiind realizată de Cinema City România împreună cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

„După un an atipic, deschiderea multiplexului din Buzău reprezintă un nou început pentru industria în care activăm și un capitol important pentru compania noastră în România. Cinema City își continuă strategia și inovează continuu, reamintindu-le permanent spectatorilor că sala de cinema reprezintă cel mai spectaculos loc unde poți viziona un film și cea mai bună modalitate de petrecere a timpului liber” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Sursa foto: Cinema City

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri