Ideile revolutionare au fost inspirate de un trecut glorios peste care s-a turnat spiritul pur al gamei de bauturi alcoolice Imperial, produse de Marex S.A. din Braila.

Infierbantati de inalte idealuri, agentura de propaganda Starlink in parteneriat cu Brandstorming au creat Partidul Imperial, un partid vesel, a carui menire este de a construi o noua societate pe baze imperialiste. Ca orice alt -ism, imperialismul este o ideologie de pahar, unde verbul a turna are cele mai placute rezonante.

Transformarea consumatorului obisnuit intr-unul imperialist se va face in principal prin propaganda TV (spotul Asa am facut istoria, de 30 de secunde, precedat de teaserul Statuia, de 10 secunde) desfasurata pe statiile Pro TV, Antena 1, TVR1, TV Sport si Realitatea.

Partidul Imperial are un comitet central format din presedinte (Liliana Preda - Marex), secretari generali (Marcel Straut, Roxana Buha, Eugen Terchila - Starlink), secretari cu propaganda (Fane si Sega - Brandstorming) si colaborationisti (casa de productie Factor, cu sprijinul Arhivei Nationale de Filme).

Traiasca imperialismul!

STARLINK este o agentie full-service si face parte din reteaua internationala Starlink, parte a Grupului Publicis. STARLINK ofera solutii de comunicare eficiente, reputand succese in maximizarea comunicarii in conditiile unor bugete limitate

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Setari Cookie-uri