Filter Design, prima competitie independenta de design din Romania creata special pentru tinerii designeri, si-a desemnat castigatorii la probele de design grafic, design industrial si freestyle design. Grapefruit, prin reprezentantul sau in juriu Marius Ursache, a oferit un premiu special lui Daniel Aga, din Cluj, pentru cel mai bun portofoliu din competitie.

Castigatorul va avea ocazia ca timp de doua luni sa practice intensiv stilul de design Grapefruit in cadrul agentiei din Iasi. ôGrapefruit sustine initiativa Filter Design, ca o competitie ce promoveaza valoarea in design. Astfel, Grapefruit isi deschide portile biroului din Iasi pentru cel mai creativ si original designer din competitia Filter Design. Castigatorul va sustine in perioada august-septembrie 2007 un stagiu de pregatire in graphic designö, a declarat Marius Ursache, chief creative Officer la Grapefruit.

Stagiul de pregatire presupune implicarea activa a castigatorului in realizarea proiectelor curente derulate de Grapefruit, seminarii de pregatire alaturi de designerii Grapefruit si nu in ultimul rand accesul la biblioteca agentiei care cuprinde o colectie impresionanta de carti de design de ultima generatie.

äIn spiritul Grapefruit vom sustine si pe viitor dezvoltarea tinerilor designeri, ne vom implica in promovarea actiunilor dedicate creativitatii si vom sprijini competitia Filter Design si la editia de anul viitorö, a concluzionat Marius Ursache.

Grapefruit este o agentie romaneasca de consultanta si creatie pentru branding, cu birouri in Iasi si Bucuresti. Portofoliul Grapefruit include peste 100 de clienti din 13 tari, pe 4 continente, printre care se numara Abbott Laboratories, Antibiotice, Dacia, Vodafone, HP Romania, Gandul, Eli Lilly, OTP Bank, British Council, International Corporate and Brand Identity Centre (Marea Britanie) si DDB San Francisco (SUA).

Filter Design Competition, organizat intre 1 februarie si 31 martie, este prima competitie independenta de design din Romania ce isi propune crearea unei platforme de identificare si recunoastere a celor mai valorosi tineri designeri romani, din domeniile: design industrial, design grafic, design free style.