Acesta este motto-ul evenimentului Tabu pentru un Bucuresti ecologic care are loc in perioada 13- 17 aprilie pe peluza din fata Teatrului National. Evenimentul are ca scop atentionarea publica asupra daunelor pe care le producem fiecare dintre noi asupra mediului inconjurator.

Tabu pentru un Bucuresti ecologic este o prelungire a editiei de aprilie a revistei Tabu, un numar dedicat ecologiei, si isi propune sa refaca in strada una dintre secventele pictorialului principal.

Ai grija de mediu daca nu vrei ca, pentru a putea respira aer curat, sa traiesti intr-un glob de sticla este mesajul pictorialului, iar timp de o saptamina un glob de sticla urias va fi amplasat pe peluza din fata Teatrului National unde personalitati ale lumii politice si culturale vor fi invitate sa locuiasca pentru o ora.

Fiecare dintre participantii la eveniment care vor locui in sfera ecologica vor putea vorbi via messenger pe ID-ul tabu_ecologic cu publicul. La eveniment participa Andreea Raicu, Daniela Nane, Dana Razboiu, Smiley, Cristina Topescu, Lucian Mandruta, Maria Dinulescu, Serban Huidu si Mihai Gainusa, Tudor Giurgiu, Corina Dragotescu, Andrei Gheorghe, Robert Turcescu, Mihai Morar si Daniel Buzdugan, Adrian Oianu, Ovidiu Buta, Catalin Botezatu, Iulia Fratila, Zoli de la Sistem, Letitia Zaharia, Radu Florescu, Joaquin Bonilla, Liviu Mihaiu si Mihai Dobrovolschi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri