Acesta este motto-ul evenimentului ôTabu pentru un Bucuresti ecologicö care are loc in perioada 13- 17 aprilie pe peluza din fata Teatrului National. Evenimentul are ca scop atentionarea publica asupra daunelor pe care le producem fiecare dintre noi asupra mediului inconjurator.

ôTabu pentru un Bucuresti ecologicö este o prelungire a editiei de aprilie a revistei Tabu, un numar dedicat ecologiei, si isi propune sa refaca in strada una dintre secventele pictorialului principal.

ôAi grija de mediu daca nu vrei ca, pentru a putea respira aer curat, sa traiesti intr-un glob de sticlaö este mesajul pictorialului, iar timp de o saptamina un glob de sticla urias va fi amplasat pe peluza din fata Teatrului National unde personalitati ale lumii politice si culturale vor fi invitate sa ôlocuiascaö pentru o ora.

Fiecare dintre participantii la eveniment care vor locui in sfera ecologica vor putea vorbi via messenger pe ID-ul tabu_ecologic cu publicul. La eveniment participa Andreea Raicu, Daniela Nane, Dana Razboiu, Smiley, Cristina Topescu, Lucian Mandruta, Maria Dinulescu, Serban Huidu si Mihai Gainusa, Tudor Giurgiu, Corina Dragotescu, Andrei Gheorghe, Robert Turcescu, Mihai Morar si Daniel Buzdugan, Adrian Oianu, Ovidiu Buta, Catalin Botezatu, Iulia Fratila, Zoli de la äSistemö, Letitia Zaharia, Radu Florescu, Joaquin Bonilla, Liviu Mihaiu si Mihai Dobrovolschi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Nectara: Astazi, oricine se poate transforma intr-un bilboard umblator