Business Club ,club al asociatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte,VIP ROMANIA, va asteapta in perioada 23-27 aprilie la a treia editie a proiectului GOOD TO GO
GOOD TO GO 2007 isi propune sa abordeze tema antreprenoriatului atat din perspectiva oamenilor de afaceri romani cat si din perspectiva unui profesor american. Proiectul consta intr-o saptamana de seminarii, worksopuri si conferinte alaturi de invitati precum : Prof Dr Seyed Mehdian, University of Michigan Flint , Florin Talpes, Presedinte Softwin, Bogdan Lazaroae, Principal Ensight Management Consulting, Mihai Svasta, Presedinte AMCOR, Norbert Hoeckl, Managing Partner Link Management si Profesor de Management Strategic la MBA Universitatea Wales in Romania.

Participantii vor invata alaturi de invitati ce inseamna STRATEGIE.INOVATIE.VIZIUNE in afaceri si cum trebuie sa gandeasca o afacere care sa prezinte un avantaj competitiv in contextul unei piete integrate in UE in care concurenta devine din ce in ce mai puternica.

Proiectul se adreseaza studentilor din anii superiori sau masteranzilor, la ASE, SNSPA sau Politehnica cu bune cunostinte de limba engleza, care sa prezinte interes pentru afaceri si sa aiba spirit antreprenorial, cunostinte de business si interes pentru informatia de ultima ora in domeniu. Intrucat seminariile vor avea un caracter interactiv si participativ, studentii trebuie sa aiba abilitati de comunicare bine dezvoltate si sa dea dovada de gandire critica.

20-25 de candidati vor fi selectati in urma unui proces de recrutare in limba engleza ce consta in completarea unui formular de aplicare si solutia unui studiu de caz in maxim o pagina, urmand apoi un interviu in engleza sustinut de candidatii selectati in aceasta prima faza.

Data limita pentru inscriere este 19 aprilie. Mai multe informatii se pot gasi pe site-ul proiectului www.goodtogo.ro .
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri