In data de 22 mai 2005, intregul aeroport din Oradea, Romania, va fi locul de desfasurare pentru cel mai mare eveniment de car - tuning si sound organizat vreodata in Romania : ôInternational Tuning & Sound 2005ö.

La acest spectacol puteti vedea si atinge masini ca:
- TOYOTA SUPRA portocalie, 644 CP, din filmul ôThe Fast and the Furiousö 2001 Universal Pictures, condusa de faimosul Vin Diesel (binecunoscut din filme ca Triple X, Saving Private Ryanů)

- ELEANOR, Mustang-ul Shelby din filmul ô Gone in 60 secondsö, condusa de Nicolas Cage.
Renumite masini modificate de pretutindeni din Europa, UK, Japonia si SUA, la fel ca si cele mai frumoase masini tuningate din Romania si Ungaria, vor putea fi admirate la ôInternational Tuning & Sound 2005ö. Pe parcursul dupa-amiezii vom prezenta un show live cu renumita formatie dance ôSYLVERö si o sesiune de mix-uri live, prezentata de DJ WOUT si DJ YVES (DJ-ii castigatori ai Love Parade Berlin 2003). Puteti savura un spectaculos show de cascadorii, prezentat de MAG-TEAM XTREME, o echipa germano-belgiana de cascadori pe motociclete, ce realizeaza un spectacol de exceptie. Ca o incununare a intregului eveniment: un show live cu ôPIROMANIACULö. Acest om, cu fantastica lui masina de 1.600 cai putere si motor cu reactie, te va surprinde cu un numar de neuitat, un spectacol pe care nu l-ai mai vazut pana acum.

Pe langa acestea, veti putea gasi o ôpiataö unde firme nationale si internationale de tuning isi vor expune produsele. Lidiana Moldovan (ocupanta locului 2 la Miss Romania 2005) va prezenta finala Miss Tuning, si va oferim posibilitatea sa primiti un autograf de la unii dintre cei mai buni soferi Gumball. Va garantam un spectacol cu cele mai bune masini, cei mai buni cascadori, cele mai frumoase fete, cei mai buni DJ-i si cele mai bune numere live. Toate acestea nicaieri altundeva decat la ôInternational Tuning & Sound 2005ö.
Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Comunicate de pres─â

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Rusia, marea favorita la castigarea Eurovision 2016
Setari Cookie-uri