Factor, casa de productie si post-productie publicitara condusa de Tino Furtuna, isi dezvolta capacitatile de productie pentru filmele virale de promovare conform planurilor de sincronizare a serviciilor sale cu cererea pietei si cu standardele calitative impuse de Comunitatea Europeana.

“Integrarea capacitatilor de lucru ne permite sa oferim clientilor nostri toata gama de servicii de productie si post-productie audio-video, in locatiile proprii, pentru realizarea filmelor virale de companie sau de promovare de produs. Succesul de care se bucura acest nou instrument de comunicare si cererea tot mai mare din partea clientilor ne arata ca decizia pe care am luat-o la inceputul anului de a investi in aceasta directie a fost una corecta”, a declarat Tino Furtuna, general manager Factor.

Gama de servicii integrate oferite de Factor acopera conceptul de promovare, regia, filmarea materialului si prelucrarea acestuia, precum si optimizarea sa pentru publicarea pe Internet si utilizarea in campaniile de marketing viral.

„Impreuna cu clientii nostri am identificat potentialul major al campaniilor de comunicare virala. Mediul virtual detine un potential extraordinar de crestere a brand awareness-ului prin utilizarea unor canale ne-conventionale precum Internetul, e-mail-ul sau instant messenger-ul. Acesta trebuie insa sustinut de materiale de promovare de calitate superioara care sa intretina interesul publicului”, a mai precizat Tino Furtuna.

Factor este o casa de productie si post-productie publicitara cu peste 11 ani de experienta care ofera clientilor sai solutii integrate pentru productia de spoturi publicitare si filme de companie, montaj video, inregistrare si editare de sunet, “sound design”, compozitie muzicala, grafica 2D si 3D.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri