Netflix a confirmat că a demarat negocieri pentru a filma cel de-al doilea sezon al serialului "Squid Game" ("Jocul calamarului"), considerat cel mai de succes show TV din istoria acestei platforme de streaming.

Creatorul serialului, Hwang Dong-hyuk, a declarat la rândul său la un eveniment organizat luni în Los Angeles că "plănuieşte" să continue acţiunea din acest serial după succesul înregistrat de primul sezon. "Este chiar acum în capul meu (...), dar cred că este prea devreme să vă spun când şi cum va avea loc", a spus el, potrivit Agerpres.

Un purtător de cuvânt al companiei Netflix a nuanţat însă afirmaţiile scenaristului sud-coreean, declarând pentru postul CNBC că al doilea sezon se află deocamdată "în fază de discuţie, fără să fi fost confirmat".

squid game, netflixFoto: Facebook / Netflix

Netflix a anunţat luna trecută că "Squid Game" a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria acestei platforme de streaming, fiind vizionat de 142 de milioane de spectatori în primele 28 de zile de la lansare.

Serialul sud-coreean, transformat într-un fenomen de masă, a depăşit alte formate de succes lansate de Netflix, precum "Bridgerton", care deţinea precedentul record, de 82 de milioane de spectatori, "The Queen's Gambit", "Stranger Things", "Tiger King" şi "Money Heist" ("La casa de papel").

Citește și: Criptomoneda lansată după serialul Squid Game a ajuns să valoreze 0 dolari

Totuşi, aceste date trebuie privite cu circumspecţie, deoarece reflectă doar posesorii de conturi Netflix care au vizionat două minute din serial şi nu îi contorizează pe cei care au vizionat toate cele nouă episoade ale primului sezon.

Totuşi, popularitatea serialului sud-coreean s-a făcut remarcată şi prin alte aspecte: căutările pe Google au eclipsat orice alt titlu, iar pantofii sport Vans cu care sunt încălţaţi protagoniştii din "Squid Game" au înregistrat o creştere a vânzărilor de 7.800%.

"Squid Game" îl are ca protagonist pe Seong Gi-hun, un bărbat care a acumulat foarte multe datorii şi care ia legătura cu organizatorul unui concurs ce ar putea fi soluţia salvatoare pentru problemele sale.

În acea competiţie, el va găsi 455 de persoane din diferite clase sociale dispuse să participe la jocuri periculoase, pe viaţă şi pe moarte, pentru a câştiga marele premiu în valoare de 45,6 miliarde de dolari.

Sursa foto: Facebook/ New Member

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri