Agentia de publicitate McCann Erickson a castigat contul de creatie Caroli Foods, in urma unui pitch organizat de reprezentantii companiei – lidera a industriei romanesti de mezeluri.

“Inainte de a organiza pitch-ul, ne doream sa cooperam cu o agentie puternica, care sa fie capabila de a sustine eforturile Caroli Foods de a-si atinge obiectivele ambitioase pe care le are. Acest lucru insemna asocierea cu un partener capabil sa echilibreze, intr-un mix redutabil, abordari creative proaspete, ponderate atent de o strategie bine inchegata”, a declarat Sorin Ichim, marketing director, Caroli Foods Romania. Acesta a adaugat ca “Decizia de a-i desemna castigatori pe McCann Erickson ilustreaza potentialul pe care il acordam parteneriatului cu acestia, intr-o colaborare benefica ambelor parti”.

“Am fost atenti la aceasta piata, deoarece cresterile sunt spectaculoase, jucatorii sunt din ce in ce mai multi, multi dintre ei advertizeaza si interesul pentru construirea unor branduri creste. Prin urmare, e firesc ca noi ne simtim motivati sa intram pe o piata atat de dinamica, cum este cea de mezeluri, si o provocare si mai mare este ca vom lucra pentru consolidarea business-ului Caroli Foods, unul din liderii acestei industrii”, a declarat Andreea Sandu, account director la McCann Erickson.