Graffiti BBDO a lansat campania de imagine Feige Business Advisors declinata pe segmentul de presa scrisa si incluzand si componente de guerilla.

Feige business Advisors este subsidiara companiei germane Feige Business Advisors GmbH in Romania, un furnizor de servicii de Executive Search si Executive Selection cu o reputatie deosebita pe pietele europene si asiatice.

Infiintata in 2005 la Timisoara, Feige Business Advisors Romania deserveste clienti din diferite sectoare de activitate (automotive, retail, banking, trading etc.) de pe intreg cuprinsul tarii asigurand accesul la personal de inalta specializare.

Campania de imagine se adreseaza unui public format din potentialii candidati cat si din potentialii clienti si si-a dorit crearea unui mesaj de prezenta pe piata la nivelul comunitatii HR din Romania. Un aspect important este faptul ca aceasta campanie deschide o noua categorie pentru advertising si anume piata de HR. In plus campania de imagine se diferentiaza prin mijloacele neconventionale folosite.

“Insight-ul pe care se bazeaza intreaga campanie este acela ca oamenii ajung sa devina cineva in viata datorita jobului pe care il au. Am observat apoi ca foarte multe strazile din Bucuresti cat si din tara, poarta numele unor personalitati din diferite domenii. Executiile sunt foarte simple si directe: am folosit ceea ce ne-a oferit orasul", a precizat Mihai Gongu, senior copywriter, explicand conceptul creativ.

In afara de machetele de presa campania include componente de guerilla prin stickere cu mesajul campaniei si logo-ul Feige Business Advisors pe diverse indicatoare de strazi in oras.

Din partea agentiei Graffiti BBDO, proiecul a fost dezvoltat de o echipa formata din: Ema Prisca – Creative Director, Mihai Gongu – Senior Copywriter, Alina Zaharescu – Art Director, Vitalie Brega - Photo Producer, Claudiu Buduruta - Account Manager, Andreea Gujan – Media Planner, Media Direction, iar din partea companiei Feige Business Advisors: Dragos Salageanu – Country Manager Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si