Netflix vrea să lanseze cel puțin un film nou în fiecare săptămână din acest an, 70 de producții fiind deja anunțate

Pe lista celor mai cunoscuți actori din filmele Netflix 2022 se află Ryan Gosling, Chris Evans, Halle Berry, Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Jamie Foxx și Adam Salndler.

Netflix a lansat și un preview al celor mai importante filme de anul acesta.

Lista completă a filmelor Netflix din acest an poate fi accesată la ACEST LINK.

Netflix a scumpit luna trecută abonamentele pentru serviciul de streaming în SUA și Canada. Compania nu a anunțat oficial scumpiri și în alte țări, dar în general tendința este urmată și în celelalte regiuni în care serviciul de streaming este disponibil.

Motivul pentru care Netflix scumpește abonamentele este unul destul de simplu: compania a cheltuit miliarde de dolari pe conținut nou, iar potențialul de atragere de noi clienți este unul mult mai mic decât acum câțiva ani, când piața nu era încă saturată.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri