Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România îşi deschide porţile pentru cinefilii din Brașov, noul cinematograf multiplex fiind amplasat în centrul orașului, în mall-ul AFI Brașov.

Cel de-al 28-lea multiplex Cinema City își așteaptă spectatorii într-un spațiu ultra modern care cuprinde 8 săli dotate cu tehnologie inovatoare la cele mai înalte standarde, complet digitalizate, cu sonorizare și imagine impecabile, dintre care un număr de 7 săli pentru vizionarea filmelor în format 2D și 3D, precum și o sală cu formatul special 4DX, care va permite spectatorilor să experimenteze filmele cu toate simțurile. Valoarea investiției se ridică la 7 milioane de euro, fiind susținută de Cinema City împreună cu dezvoltatorul centrului comercial.

"Spectatorii vor descoperi în premieră noul standard de confort excepțional în vizionarea cinematografică: noile fotolii de lux cu design adaptat unei poziții perfecte, ușor de ajustat datorită spătarului rabatabil; forme ergonomice, materiale sustenabile premium, care contribuie la reproducerea fidelă a curburii lombare. Iar pentru relaxarea supremă, cele 1.044 de fotolii Cinema City sunt dotate cu suport dublu de băuturi și snack-uri”, spun reprezentanții Cinema City.

Ce presupune tehnologia 4DX

Tehnologia 4DX permite spectatorilor să fie parte din film 100%, acțiunea de pe ecran fiind sicronizată cu efectele speciale. Scaunele mobile, soluțiile ambientale și efectele senzoriale de ultimă generație (apă, vânt, mișcare și miros) vor oferi cinefililor brașoveni o experiență cinematografică memorabilă.

Al șaselea cinematograf 4DX din România din cele 755 internaționale este acum deschis brașovenilor, iar cele 140 de scaune senzoriale vor ajuta spectatorii să trăiască la maxim producțiile momentului. În sala 4DX specatorii pot simți 21 de senzații - arome de cafea sau trandafiri, vânt puternic, fulgere intense, stropi de ploaie sau ninsoare.

„Suntem extrem de bucuroși să deschidem pentru brașoveni un spațiu cinematografic spectaculos la aceleași standarde oferite de Cinema City în orice capitală europeană și oraș unde este prezent. Indiferent că deschidem la Londra, Belfast sau Brașov, există aceleași standarde în toate cele peste 9.000 de săli de cinema și cele 750 de cinematografe din lume. Cu toate că am parcurs o perioadă provocatoare, echipa Cinema City își onorează promisiunea de a oferi cele mai bune experiențe cinematografice și inaugurează în luna iubirii, cel mai modern multiplex din Brașov”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City.

Cinema City România colaborează cu toți distribuitorii importanți de filme și proiectează cele mai noi și de succes producții românești și internaționale. Mai mult decât atât, iubitorii de film se vor bucura de promoții și de multe evenimente cinematografice dedicate.

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din lume, aniversează în 2022, 15 ani de activitate în România.

Lider de piață în România, Cinema City a investit în ultimii doi ani 20 de milioane de euro și urmează și alte proiecte în perioada următoare.

Compania a vândut peste 65,5 milioane de bilete din 2007 până în 2020 și a avut aproximativ 3.000.000 de proiecții cinematografice.

Sursa foto: Cinema City

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri