Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis marti recursul formulat de societatea Cris-Tim impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti, care dadea castig de cauza partii adverse din proces, firma Campofrio, si a decis ca marca "Salam sasesc" sa ramana firmei Cris-Tim, informeaza NewsIn.

La instanta de fond, Tribunalul Bucuresti societatea Cris-Tim a avut castig de cauza, primind dreptul exclusiv pentru fabricarea salamului sasesc, insa a pierdut procesul la Curtea de Apel. ICCJ a judecat recursul formulat de Cris-Tim impotriva sentintei Curtii de Apel si a decis ca dreptul exclusiv de productie al salamului sasesc ii revine acestei firme.

In 2005, societatea Campofrio a chemat in judecata Cris-Tim si Oficiul de Stat pentru Inventii si marci (OSIM) dupa ce comisia de apel a oficiului a dispus emiterea unui certificat de inregistrare a marcii "Salam sasesc" catre Cris-Tim.

Un numar de 39 de procesatori din industria carnii care produceau si distribuiau salam sasesc au fost nemultumiti de decizia OSIM pentru ca trebuia sa renunte la producerea si furnizarea unui produs foarte bine cotat si vandut pe piata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri