Lenovo Romania si Diverta au deschis in aripa noua a Bucuresti Mall, un show-room unde utilizatori individuali si companii vor putea testa si achizitiona pe loc notebook-uri si desktop-uri oferite de Lenovo in Romania, dotate cu tehnologie de ultima ora.

Colaborarea dintre Lenovo si Diverta se va concretiza intr-o caravana, care va ajunge pe parcursul acestui an in cele mai importante orase din tara. „Acest parteneriat reprezinta o noua oportunitate pentru Lenovo in Romania, pentru ca el combina in mod fericit doua modalitati de transmitere a informatiei – cea clasica, unde Diverta are un cuvant puternic de spus, si cea super-moderna, bazata pe tehnologie de ultim moment – ceea ce stie Lenovo cel mai bine sa faca,” a spus Aurel Netin, country manager Lenovo Romania.

„Diverta este primul retailer care aduce notebook-urile Lenovo la stand intr-o asemenea maniera. Caravana pe care am initiat-o impreuna cu Lenovo Romania va spori notorietatea brandurilor si le va permite utilizatorilor interactiunea directa cu produsele Lenovo. Pentru inceput, produsele Lenovo vor ajunge in trei locatii Diverta din Bucuresti, situate in centrele comerciale Bucuresti Mall, Plaza Romania si Unirea Shopping Center,” a spus Dan Rosu, director general Diverta.

Pe toata perioada in care show-room-ul va fi deschis, Lenovo va desfasura promotia “New World, New Thinking”, oferind tuturor vizitatorilor posibilitatea de a participa la o tombola speciala, al carei premiu este un notebook model Lenovo N100.

Dupa Bucuresti, caravana Lenovo-Diverta urmeaza sa se deplaseze in tara, acolo unde magazinele Diverta permit implementarea acestui format, locatiile urmand a fi comunicate publicului din timp, pentru a facilita inscrierea la concurs.

Reteaua Diverta este cel mai important retailer de carte de pe piata romaneasca, avand 70 de magazine in 41 de orase din Romania. In 2006, Diverta a realizat o cifra de afaceri de 38 de milioane de euro, reprezentand o crestere cu 20 de procente fata de 2005.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Lenovo lanseaza primul PC 5G din lume la 1.500 de dolari