Utilizatorii serviciului Vodafone Live pot descarcat gratuit, pe telefonul mobil, clipurile video gazduite de site-ul Homemade.ro.

"Spre deosebire de alte materiale de pe portalul Vodafone Live, cum ar fi tonurile de telefon mobil, descarcarea filmelor publicate prin intermediul Homemade.ro este gratuita", a declarat, pentru NewsIn, directorul de relatii publice al Vodafone, Dina Cernahoschi.

Videoclipurile publicate pe site-ul Homemade.ro sunt realizate exclusiv de utilizatori, cu ajutorul telefoanelor mobile, al camerelor video digitale sau al aparatelor de tip webcam. Autorii clipurilor video au sansa ca realizarile lor sa fie difuzate si in cadrul emisiunii Homemade.ro de pe TVR2.

Citeste si:

Grupul Vodafone a anuntat recent un parteneriat strategic la nivel mondial cu YouTube, un site foarte popular care permite vizitatorilor sa publice clipuri video pe internet. Vodafone planuieste sa incheie parteneriate asemanatoare si la nivel local.

Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, oferind servicii de telecomunicatii mobile catre 200 milioane de clienti din intreaga lume. Vodafone Romania avea, la sfarsitul anului trecut, 7.717.000 de clienti.