În ultimii doi ani, cu toții am fost supuși unei presiuni fără precedent, ceea ce ne-a făcut să fim rezilienți la schimbările rapide și neașteptate. Izolarea, restricțiile, agitația publică, dezinformarea, teoriile conspiraționiste, instabilitatea socială și geopolitică au determinat companiile să își schimbe optica în comunicare, să fie mai atente la vocea publicurilor interesate, să se implice mai mult în comunitate. Întrebarea de pe buzele tuturor este acum: Cum acționăm în vremuri tulburi?

Răspunsul îl vom afla la PR & Communication Summit 2022, pe 7 aprilie, la Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Ca în fiecare an, conferința aduce în prim plan cele mai importante subiecte din relațiile publice și comunicarea companiilor. Specialiști recunoscuți vor dezbate atât oportunitățile pe care le aduce acest an, cât și provocările cu care brandurile se confruntă în mod curent.

Printre subiectele acestei ediții se numără:
Reshaping Communication Strategies in Turbulent Times - Cum și-au recalibrat companiile strategiile pentru a asigura continuitate și coerența în comunicare
Top PR Trends That Brands Should Know About in 2022 - Cum se adaptează companiile și ce idei pot stârni creativitatea și ce tactici pot îmbunătăți strategiile
New Tactics in Corporate Communication - Cum să ții pasul cu schimbările din comunicarea coporativă
Creativity Meets Strategy: Innovative Ideas Generate Great Results - Cum să atragem și să rămânem în atenția publicului

Printre vorbitorii accestei ediții se numără:
Ana Crivăț - Head of Corporate Affairs, Heineken România
Catalin Ioniță - Corporate Communication Coordinator, BCR
Sorana Savu - Senior Partner, Premium Communication
Oana Bulexa - Managing Partner, MSL The Practice
Alexandru Păiuș - Senior Partner, Image PR
Roxana Dibă - Managing Director, Golin România
Bogdan Tomoiagă - Executive Director, Graffiti PR
Ioana Mănoiu - General Manager, GMP PR
Ena Karabelas - Executive Director, Chapter 4 România
Oksana Kononova - CEO, LOOQME
Viktoriia Chernova - Chief Growth Officer, Newsfront Communications
Cristina Bazavan - Owner, Urban.ro

PR & Communication Summit revine anul acesta în formatul său clasic, cu participare în sala de conferință de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, susținut de o transmisiune live premium. Peste 1500 de practicieni în comunicare, relații publice, marketing, social media, digital, influenceri, jurnaliști și creatori de conținut sunt așteptați online și offline la coferinta, pe 7 aprilie.

PR & Communication Summit este un eveniment organizat în parteneriat cu Heineken România, Chapter 4 România, GMP PR, Golin, Graffiti PR, Image PR, MSL The Practice, Premium Communication și având sprijinul Asociației V3 și GWPR România.

Mai multe detalii despre eveniment sunt dinsponibile pe www.prsummit.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri