Platforma video online YouTube a fost atacata din nou in justitie, de catre reteaua de televiziune NBC si conglomeratul media Viacom, care solicita limitarea traficului de continuturi piratate trimise de internauti, informeaza NewsIn. "Noi suntem increzatori in legalitatea pozitiei noastre", a declarat un purtator de cuvant al companiei de internet Google, care detine YouTube.

In martie, Viacom a depus o plangere impotriva YouTube si a cerut despagubiri de 1 miliard de dolari pentru materiale video piratate. O plangere impotriva YouTube a fost formulata si din partea reprezentantilor campionatului englez de fotbal. Acestia au reclamat faptul ca pe YouTube au aparut, fara autorizatie, imagini din campionatul englez de fotbal.

Platforma video online YouTube face parte din compania de internet Google. Google este liderul mondial in cautarea de date prin internet si raspunde zilnic la peste 100 de milioane de cautari. Google este cel mai valoros brand din lume, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare Millward Brown.

Viacom este unul dintre cele mai mari conglomerate media din lume si detine, printre altele, Paramount Television, Simon & Schuster, CBS Radio si Showtime. NBC Universal este una dintre cele mai importante companii americane de media si divertisment si mai detine, printre altele, NBC News, posturile Sci-Fi si 13th Street si casa de productie Universal Studios.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri