News Corporation, concernul media condus de Rupert Murdoch a inregistrat, in intervalul ianuarie-martie 2007, venituri de 7,5 miliarde de dolari, in crestere cu 21,5% fata de perioada similara de anul trecut.

Din conglomeratul media controlat de Murdoch fac parte Twentieth Century Fox, reteaua radio Fox, canalul de stiri Fox, o serie de ziare din Marea Britanie si Australia, precum si una dintre cele mai populare comunitati virtuale, MySpace.

Divizia productiilor de televiziune si film a constituit principala sursa de venit, profitul inregistrat in Q3 ridicandu-se la 410 mil. dolari, in crestere cu 82%. Printre cele mai recente succese de box-office produse de Twentieth Century Fox se numara: "Night at the Museum", "Borat", "The Devil Wears Prada" si "Little Miss Sunshine".

In urma cu cateva zile, gigantul american News Corp. a inaintat o oferta de preluare in valoare de 5 miliarde de dolari pentru achizitia trustului Dow Jones & Co. (editorul publicatiilor Wall Street Journal si MarketWatch), care insa a fost respinsa de actionari.