Compania Mars si-a anuntat astazi planurile de unificare a brandurilor sale de corporatie sub denumirea unica de Mars. Pana la sfarsitul anului 2007, cu cateva exceptii, toate diviziile companiei care isi desfasoara activitatea in peste 65 de tari vor purta denumirea de Mars.

,,Un singur nume de brand de corporatie va consolida si va creste credibilitatea si bunavointa pe care Mars si le-a castigat la nivel global prin bine-cunoscutele branduri de produse”, a declarat Paul S. Michaels, Mars global president. ,,Prin introducerea unui nume unificator de brand de companie, Mars, vom reduce
complexitatea, oferind un punct de referinta si vom creste vizibilitatea business-ului nostru.” Compania este cunoscuta in prezent, la nivelul celor mai multe piete, sub denumirea de Masterfoods.

Mars, Incorporated este o companie cu unic actionar care produce unele dintre cele mai renumite produse la nivel international pe piata dulciurilor, alimentelor si a hranei pentru animale. Avand sediul central in McLean, Virginia, Mars, Incorporated isi desfasoara activitatea in mai mult de 65 de tari si ofera locuri de munca unui numar de peste 40,000 de asociati la nivel global.La nivel mondial, vanzarile companiei depasesc 21 miliarde de dolari anual.