Walmark a ales agentia pentru primul sau proiect de creatie derulat in afara granitelor Cehiei in urma unei licitatii cu 3 agentii
Friends Advertising deruleaza campania publicitara pentru MemoPlus, un OTC de la Walmark care imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria. Potrivit agentiei intreaga campanie se deruleaza In jurul sloganului ôMemoPlus - |ti merge mintea.ö

Walmark Romania a avut incredere In potentialul creativ al Friends Advertising dupa un pitch intre 3 agentii, desfasurat in toamna anului trecut. Walmark a ales Friends Advertising pentru primul sau proiect de creatie derulat in Romania.

Finalizata pe parcursul lunii aprilie, campania a fost ôscrisaö de Dinu Panescu - Senior Copywriter la Friends Advertising si asistat de Vlad Molico - Art Director. De coordonarea Intregii campanii s-a ocupat, din partea FRIENDS, Ioana Druta (Client Service Director) ľ iar din partea Walmark Romania, Catalin Vicol (Marketing Manager). Spotul este realizat Impreuna cu Carter Film (Adrian Moldovan, Bobolan, Panavision) si filmat de Titus Munteanu (regie) ľ Oleg Mutu (imagine).

Agentia de publicitate Friends Advertising s-a infiintat in urma cu doi ani in jurul nucleului creativ Sorin Tranca - Bojan Spasic. Formata aproape in totalitate din seniori, in prezent, agentia este o full service cu 15 clienti permanenti si o expertiza In comunicare ce acopera aproape toate industriile.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Comunicate de pres─â

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri