Walmark a ales agentia pentru primul sau proiect de creatie derulat in afara granitelor Cehiei in urma unei licitatii cu 3 agentii
Friends Advertising deruleaza campania publicitara pentru MemoPlus, un OTC de la Walmark care imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria. Potrivit agentiei intreaga campanie se deruleaza In jurul sloganului MemoPlus - |ti merge mintea.

Walmark Romania a avut incredere In potentialul creativ al Friends Advertising dupa un pitch intre 3 agentii, desfasurat in toamna anului trecut. Walmark a ales Friends Advertising pentru primul sau proiect de creatie derulat in Romania.

Finalizata pe parcursul lunii aprilie, campania a fost scrisa de Dinu Panescu - Senior Copywriter la Friends Advertising si asistat de Vlad Molico - Art Director. De coordonarea Intregii campanii s-a ocupat, din partea FRIENDS, Ioana Druta (Client Service Director) iar din partea Walmark Romania, Catalin Vicol (Marketing Manager). Spotul este realizat Impreuna cu Carter Film (Adrian Moldovan, Bobolan, Panavision) si filmat de Titus Munteanu (regie) Oleg Mutu (imagine).

Agentia de publicitate Friends Advertising s-a infiintat in urma cu doi ani in jurul nucleului creativ Sorin Tranca - Bojan Spasic. Formata aproape in totalitate din seniori, in prezent, agentia este o full service cu 15 clienti permanenti si o expertiza In comunicare ce acopera aproape toate industriile.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri