Nord Vision a castigat contul ARIS

Nord Vision, prima casa de brokraj in productie publicitara din Romania a castigat in urma unei licitatii proiectul de furnizare de materiale promotionale catre Agentia Romana pentru Investitii Straine ARIS.

Materialele promotionale realizate de Nord Vision pentru anul 2007 urmeaza sa promoveze la nivel international imaginea Romaniei ca destinatie atractiva pentru implementarea proiectelor de investitii. Prin urmare, cei care reprezinta publicul tinta al acestor materiale promotionale sunt investitorii straini care intentioneaza sa dezvolte proiecte de investitii in Romania.

Agentia Romana pentru Investitii Straine - ARIS in calitate de autoritate contractanta a folosit canalul de comunicare al IAA pentru a mediatiza invitatia de participare la atribuirea contractului de achizitie a materialelor promotionale pentru anul 2007.

Nord Vision, prima casa de brokeraj de productie publicitara din Romania, a fost infiintata in anul 2006 reusind pe parcursul unui an sa realizeze proiecte vizibile alaturi de parteneri importanti. Dintre companiile pentru care Nord Vision a realizat proiecte de brokeraj in productie publicitara amintim: Tefal, Krups, Rowenta, Moulinex. Lagostina, Intact, Jurnalul National, Antena 1, Biroul Cannes Lions in Romania, Gaudeamus, Cameleon, Break Moment.

Agentia Romana pentru Investitii Straine (ARIS) este institutia specializata a administratiei publice centrale, in subordinea Guvernului Romaniei, abilitata sa aplice politica Guvernului pentru promovarea si atragerea investitiilor straine directe in economie.

ARIS ofera gratuit servicii de asistenta specializata investitorilor straini interesati in dezvoltarea de proiectelor de tip Greenfield in Romania pe toata durata implementarii proiectului de investitie cat si ulterior.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri