SkyShowtime, cea mai nouă platformă de streaming intrată pe piața europeană, își întârzie lansarea în România. Când vom avea, în sfârșit, acces la acest serviciu?

SkyShowtime s-a lansat oficial în Europa pe 20 septembrie 2022 în Europa iar la acel moment se preciza că în România, platforma va deveni disponibilă până în primul trimestru al anului 2023. Însă, cu ocazia unui recent eveniment, Monty Sarhan, CEO-ul SkyShowtime, a anunțat că abia în februarie 2023 SkyShowtime se va lansa și în România, scrie Hollywood Reporter.

Surprinzător, noua platformă de streaming va fi lansată în Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Kosovo, Muntenegru, Serbia şi Slovenia înaintea României, adică pe 14 decembrie 2022. România, Albania, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia şi Slovacia vin la rând două luni mai târziu.

Cât ar putea costa abonamentul la SkyShowtime

Într-un interviu pentru Broadband TV News, Sarhan a declarat că, în opinia sa, mai este loc pentru o nouă platformă pe piața europeană de streaming, pe lângă Netflix, HBO sau Disney+. CEO-ul a precizat că abonamentul SkyShowtime va avea prețuri diferite de la un teritoriu la altul. De pildă, în Finlanda și în Olanda, prețul unui abonament lunar este de 7 euro, în Norvegia, 7,76 euro, în Suedia, 7,29 euro, în Danemarca - peste 9 euro - dar în Portugalia, SkyShowtime costă numai 5 euro. Ca urmare, ne-am putea aștepta ca și în România prețul să fie ceva mai scăzut decât în țările scandinave, tot în jurul a 5 euro, raportându-ne la puterea de cumpărare.

Ce filme și seriale pot fi urmărite pe SkyShowtime

SkyShowtime va oferi noi serii premium, producții pentru copii și familie și o selecție de titluri emblematice de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime va prezenta, de asemenea, producții locale, documentare și programe speciale de pe piețele sale.

În alte țări – dar nu și la noi - SkyShowtime va înlocui Paramount+. Astfel, publicul va putea să urmărească conținutul favorit de pe Paramount+, cum ar fi Halo, Yellowstone, The Offer și Star Trek: Strange New Worlds, precum și SHOWTIME® originals Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber și The First Lady. Și, pentru prima dată, abonații vor avea acces la și mai multe seriale și filme premium, noi și exclusive, marca Universal Pictures, Sky Originals și NBCUniversal.

De la lansare, clienții pot viziona premierele serialelor-dramă SHOWTIME® American Gigolo, Sky Originals The Rising, The Fear Index, The Midwich Cuckoos și Law & Order Sezonul 21, oferit de platforma Peacock. Următoarele premiere vor include Yellowstone Sezonul 5, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Vampire Academy, seria SHOWTIME® Yellowjackets Sezonul 2 și Let The Right One In.

Sursa foto: Andrey_Popov / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri