Elon Musk, noul proprietar al Twitter anunță schimbări pentru platforma pe care tocmai a achiziționat-o pentru 44 de miliarde de dolari. După ce a concediat directorul executiv, cel financiar, dar și jumătate din angajații rețelei sociale din întreaga lume, cel mai bogat om al Planetei anunță schimbări la nivel de funcționalități ale Twitter.

Elon Musk a spus că Twitter va adăuga curând posibilitatea ca textele introduse în cadrul unei postări să fie mai lungi pentru a pune capăt astfel acelor texte „absurd” de scurte.

Twitter va adăuga în curând posibilitatea de a ataşa texte mai lungi la tweet-uri, punând capăt absurdităţii capturilor de ecran”, a scris acesta pe rețeaua socială recent cumpărată.

După implementarea acestei modificări la nivel de texte, Elon Musk a mai transmis că va urma, de asemenea și o schimbare la nivel de conținut. Miliardarul spune că va găsi o cale prin care va monetiza creatorii de conținut de pe Twitter.

Reamintim că la o săptămână după ce a fost cumpărat de Elon Musk, Twitter a început să concedieze jumătate din angajații săi, lansând în urmă proiecte de anvergură. Disponibilizările din cadrul Twitter au fost atât de haotice, încât un angajat a fost dat afară chiar în mijlocul unei ședințe, acesta fiind poate cel mai bun exemplu de „Cum să nu faci concedieri într-o companie”.

"Aproximativ 50% din personal va fi afectat" de disponibilizările în curs de desfăşurare în cadrul Twitter,arată un document transmis angajaţilor reţelei de socializare.

Elon Musk a promis că va favoriza libertatea de exprimare în detrimentul a ceea ce el consideră a fi politicile excesive de moderare a conţinuturilor practicate de reţeaua de socializare, acuzată până în prezent că a cenzurat astfel opinii conservatoare, inclusiv prin suspendarea contului fostului preşedinte republican american Donald Trump.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri