Construct Expo ofera premii vizitatorilor

Peste 1.200 de firme din 22 de tari vor fi prezente incepand de miercuri, 11 mai, la cea de-a XII-a editie a targului international Construct Expo 2005. Toate categoriile de agenti economici din piata de profil vor participa timp de cinci zile la expozitia internationala de arhitectura, tehnologii, echipamente, instalatii, utilaje si materiale de constructii, gazduita de complexul Romexpo.

Noutatea acestei editii o reprezinta organizarea salonului financiar Expo Invest Imobiliar, salon specializat de investitii imobiliare, care se adreseaza birourilor de arhitectura si proiectare, agentiilor imobiliare, dar si institutiilor financiare si de credit, firmelor de asigurari si de leasing. Si-au anuntat participarea zece banci care ofera finantari ipotecar-imobiliare.

Persoanele interesate pot primi consultanta gratuita de la specialistii salonului imobiliar atat in privinta finantarilor rezidentiale, cat si in a celor de retail. Organizatorii au anuntat ca vor oferi si un "premiu al vizitatorului" in ultima zi a manifestarii, care va fi desemnat prin tragerea la sorti a biletelor de intrare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
[FOTO] Equilibrium, noua "poarta" a hub-ului de birouri din Floreasca
Setari Cookie-uri