Agentia McCann Erickson a castigat pitch-ul de creatie pentru ziarul gratuit Compact Bucuresti, parte a trustului Ringier Romania
Printre responsabilitatile agentiei se numara dezvoltarea unei noi strategii de campanie, in timp ce serviciile de media vor fi acoperite de Universal McCann.

"Dupa perioada in care ne-am lansat cu succes, ne-am propus sa ducem Compact la urmatorul nivel. Impreuna cu o dezvoltare constanta de produs, va fi crucial sa ne bazam pe parteneri excelenti in marketing si comunicare: oameni tineri, urbani si ‘la moda’, ca multi dintre numerosii nostri cititori, reprezinta o provocare pentru orice profesionist in comunicare, si de aceea am ales ca “Agentia Creativa a Anului” sa fie agentia noastra", a precizat directorul executiv al diviziei de publicatii gratuite din cadrul Ringier, Marco Stettler.

Diana Ceausu, Junior Strategic Planner la McCann Erickson a precizat la randul sau ca "cititorii nostri, foarte tineri, nu sunt cititori traditionali de presa, ceea ce face provocarea noastra si mai interesanta. Ceea ce ii atrage la Compact este intocmai formatul sau “compact”, alert si usor digerabil, care ii conecteaza la pulsul orasului in doar 20 minute".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri