Monster Worldwide, cel mai mare jucator mondial in recrutare online, isi dezvolta parteneriatul cu presa scrisa, adaugand 80 de site-uri de recrutare asociate unor ziare din trustul Community Newspaper Holdings Inc.

Monster colaboreaza deja cu 60 de cotidiane, printre care si The New York Times, The Boston Globe, The Philadelphia Inquirer, St. Petersburg Times si Akron Beacon Journal.

Prin aceste colaborari, Monster Inc. isi consolideaza si isi largeste baza de date in domeniul recrutarii si are posibilitatea sa isi publice anunturile in paginile ziarelor partenere. Pe de alta parte, ziarele au posibilitatea de a-si crea un serviciu online adresat angajatorilor si persoanelor care cauta un job, ca o extindere a ofertei de publicitate tiparita, precum si accesul la baza de date si la CV-urile expuse pe Monster.com.

Trustul Community Newspaper Holdings are sediul in Birmingham, Alabama si detine 93 de cotidiene. In urma acordului incheiat cu Monster, fiecare din cele 80 de noi site-uri de recrutare co-branadate va fi asociat cate unui ziar din trustul Community Newspaper Holding.

Monster.com este cel mai mare jucator de pe piata de recrutare online, cu 25 de milioane de vizitatori unici pe luna. Compania are prezenta directa in 36 de tari, are peste 4200 de angajati si milioane de joburi publicate pe site-urile companiei. Cifra de afaceri in 2006 a Monster Worldwide s-a ridicat la 1,12 miliarde de dolari. Principalul concurent al lui Monster, pe piata recrutarii online este compania CareerBuilder.

Prezenta lui Monster pe piata de recrutare din Romania se concretizeaza prin desemnarea liderului local eJobs. ro ca reprezentant exclusiv in Romania. Prin acest parteneriat, eJobs ofera serviciide recrutare online clientilor Monster Worldwide Central Eastern Europe, care doresc sa angajeze personal in Romania sau care doresc sa angajeze profesionisti din Romania eJobs este primul site de recrutare din Europa de Est, fiind lansat inca din 1999. Cifra de afaceri a companiei eJobs pentr 2002 este estimata la 3 milioane de dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Românii au păreri polarizante cu privire la cum presa a acoperit criza COVID-19
Setari Cookie-uri