Internet Broadcasting Systems, producator de website-uri pentru televiziuni locale, s-a asociat cu CNN cu scopul de a-si intari pozitia pe piata de publicitate online, dominata in prezent de Yahoo! Si Google, relateaza presa internationala.

IBS, care detine mai mult de 70 de site-uri de televiziune in Statele Unite, va publica stiri locale pe CNN.com, principalul website al companiei CNN. Utilizatorii CNN.com vor putea accesa link-uri spre site-urile de televiziune locala, detinute de Internet Broadcasting Systems. In schimb, CNN va publica stiri cu acoperire nationala si internationala pe fiecare dintre site-urile IBS.

Acest schimb bidirectional va fi valabil si pentru anunturile publicitare ale celor doua companii. In acest fel, atat CNN, cat si Internet Broadcasting Systems isi vor mari vizibilitatea si profiturile pe piata de publicitate online.

Publicitatea online in Statele Unite s-a dezvoltat cu cate 30 de procente anual, in ultimii trei ani si se asteapta o noua crestere, intre 10 si 26%, pentru anul 2007, conform unui studiu efectuat de eMarketer. Anul trecut, valoarea pietei de publicitate online a atins 17 miliarde de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri