Valentine’s Day, sau Ziua Îndrăgostiților, are loc abia săptămâna viitoare, pe 14 februarie, însă cinematografele lansează weekend-ul acesta o serie de filme dedicate zilei.

MAGIC MIKE: ULTIMUL DANS

PREMIERĂ: 10 februarie

GEN: Comedie, Dramă, Romantic

DISTRIBUȚIE: Channing Tatum, Salma Hayek Pinault, Ayub Khan Din, Jemelia George, Juliette Motamed

SINOPSIS:

Mike Lane (Channing Tatum) urcă din nou pe scenă după o pauză lungă datorată unui faliment, timp în care este nevoit să lucreze ca barman în Florida. Pentru ceea ce speră să fie o ultimă încercare, Mike ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă (Salma Hayek Pinault) care îi face o ofertă de nerefuzat... ce vine la pachet cu o agendă bine stabilită. Având totul în joc, odată ce Mike află ce însemnă cu adevărat propunerea acceptată, va reuși oare să creeze cel mai tare show împreună cu noua trupă de dansatori?

Bilete Cineplexx, Bilete Cinema City

TITANIC: A 25-A ANIVERSARE

PREMIERĂ: 10 februarie

GEN: Drama, Romantic

DISTRIBUȚIE: Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher

SINOPSIS:

O poveste de dragoste îmbinată cu scene de acțiune din timpul primei călătorii a navei R.M.S. Titanic, cel mai mare obiect în mișcare ce fusese vreodată construit.

Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) este o americancă de 17 ani, din clasa superioară, sufocată de limitările și așteptările societății eduardiene, care se îndrăgostește de tânărul pasager de la clasa a treia, Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), care este un spirit liber. După ce deschide ochii la lumea din afara cuștii ei aurite, iubirea dintre Rose și Jack creează un puternic mister care va dăinui peste ani, până în prezent. Nimic nu îi va despărți - nici măcar o întâmplare atât de greu de imaginat precum scufundarea Titanicului.

Bilete Cineplexx, Bilete Cinema City

AVENTURILE LUI PIL

PREMIERĂ: 10 februarie

GEN: Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Kaycie Chase, Paul Borne, Julien Crampon, Pierre Tessier, Gauthier Battoue

SINOPSIS:

O copilă curajoasă se deghizează în prințesă pentru a salva regatul și pe moștenitorul tronului.

Pil este orfană și locuiește pe străzile din Roc-en-Brume. Ajutată de trei nevăstuici îmblânzite, ea fură mâncare de la castelul odiosului Tristain, uzurpatorul tronului. Într-o zi, pentru a scăpa de gărzile care o urmăresc, Pil se deghizează în prințesă. Fără voia ei, ajunge să participe la marea salvare a lui Roland, moștenitorul tronului, ajuns victimă a unei vrăji care l-a transfromat într-un... pisipui (jumătate pisică, jumătate pui). Aventura va întoarce regatul cu sus-n jos și o învăța pe Pil că noblețea se găsește în fiecare dintre noi.

Bilete Cineplexx, Bilete Cinema City

BESTIILE

PREMIERĂ: 10 februarie

GEN: Thriller

DISTRIBUȚIE: Denis Ménochet, Marina Foïs, Luis Zahera, Diego Anido

SINOPSIS:

Vincent și Olga sunt doi francezi stabiliţi cu mult timp în urmă într-un sat din provincia spaniolă Galicia. Aici cuplul duce o viață liniștită, își vede de grădina de legume și reabilitează case abandonate, deși convieţuirea cu localnicii nu este atât de paşnică pe cât şi-ar fi dorit. Refuzul lor de a participa la implementarea unei ferme de turbine eoliene va înrăutăţi curând lucrurile.

Bilete Cineplexx, Bilete Cinema City

ORICE, ORIUNDE, ORICÂND

PREMIERĂ: 10 februarie

GEN: Comedie, Fantastic, Actiune

DISTRIBUȚIE: Michelle Yeoh, James Hong, Stephanie Hsu

SINOPSIS:

Evelyn Wang, o imigrantă trecută de prima tinerețe, pornește într-o aventură nebunească în care ea și numai ea poate salva lumea explorând universuri paralele, conectându-se la alte vieți pe care le-ar fi putut avea.

Bilete Cineplexx, Bilete Cinema City

Sursa foto: Cineplexx

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri