Rețeaua Cineplexx va pune la dispoziție achiziția de bilete la unele din cele mai anticipate producții ale primăverii, în afară de filme, în cinematografe urmând să fie disponibile și concerte sau spectacole live de teatru și live streaming ale unor spectacole de operă.

Filmele pentru care specatorii vor putea cumpăra anticipat bilete sunt:

Biletele sunt disponibile și pentru două concerte care urmează să răsune în exclusivitate în sălile de cinema:

În plus, la Cineplexx Băneasa cei mici se vor putea bucura de un spectacol live al piesei de teatru “Motanul Încălțat ” pe data de 26 martie, în timp ce stagiunea MET continuă cu piesele “Lohengrin” pe 18 martie și “Falstaff” pe 1 aprilie pentru publicul iubitor de operă.

Cineplexx operează săli de cinema în București (Băneasa și Titan), Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Compania este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri