Serviciile de streaming HBO Max și Discovery Plus vor fi unite într-o singură platformă, care va începe să opereze sub numele Max din luna mai. Inițial, schimbarea va avea loc doar pentru abonații din SUA, dar de anul viitor am putea să o vedem și în România.

Serviciul de streaming Max, reunind conținutul de pe HBO Max și Discovery Plus, se va lansa oficial în Statele Unite pe 23 mai 2023, iar schimbarea va fi automată, au precizat reprezentanții companiei. Utilizatorii HBO Max nu își vor pierde datele de logare și nici filmele sau serialele preferate salvate în aplicație. Această transformare a devenit necesară în urma fuziunii dintre Warner Media, care deține HBO, și Discovery.

Ce schimbări va aduce Max față de HBO Max

Noua aplicație ar urma să fie superioară celei actuale, dat fiind că până și reprezentanții companiei au recunoscut că platforma online HBO Max este slabă din punct de vedere al experienței utilizatorilor. Prețul ar urma să rămână neschimbat, chiar dacă utilizatorii vor avea acces la mult mai mult conținut.

Pe de altă parte, în SUA va apărea și opțiunea de abonament 4K, mai scumpă – 19,99 dolari/lună, conform The Streamable. Însă oricum în Statele Unite funcționa și varianta de abonament cu reclame, care nu există în România, deci modelul ar putea să nu fie aplicat și la noi.

Când va fi înlocuit HBO Max cu Max în România

Pentru România, HBO a anunțat că ”Max oferă tot conținutul pe care îl cunoști de pe HBO Max, împreună cu producții selectate de la brandurile Discovery TV: Discovery, TLC și altele – la același preț senzațional.”

”Ne propunem să lansăm Max în mai multe țări în cursul anului 2024. HBO Max va continua să fie disponibil în țara ta până când va fi înlocuit cu Max. În lunile următoare, revino aici ca să afli informații actualizate”, se arată în comunicatul HBO.

În România, HBO Max s-a lansat oficial pe 8 martie 2022. HBO Max și Disney+ s-au luptat în ultimii ani pentru a ajunge din urmă Netflix și Amazon Prime, platforme de streaming disponibile practic în toată lumea.

Sursa foto: wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri