Pentru Factor, casa de productie si post-productie publicitara condusa de Tino Furtuna, luna mai a stat sub semnul dezvoltarii si al extinderilor de capacitati.
Astfel, casa de productie si-a completat grupurile de montaj cu doua noi studiouri multifunctionale, fiecare dintre ele alcatuite dintr-un grup AVID HD pentru editarea de imagini si o statie Pro Tools HD pentru prelucrarea sunetului. Beneficiul principal al integrarii prelucrarilor de imagine si sunet este dat de interactivitatea in procesele de productie pentru spoturi sau filme de companie, astfel incat editarea acestor lucrari sa se poata realiza in timp real.

Mai mult, Factor si-a extins capacitatile de productie prin achizitionarea unui server „mirror” destinat fluidizarii proceselor de executie si accelerarii vitezei de reactie interdepartamentala, astfel incat clientii sa primeasca in cel mai scurt timp posibil materialele audio-video solicitate.

In plus, modulul interactiv de project management disponibil pe site-ul Factor (www.factor.ro ) inca de la inceputul acestui an, ofera clientilor posibilitatea de a urmari si gestiona in timp real proiectele aflate in lucru. Acest instrument permite clientilor sa intervina si sa supravegheze derularea proiectelor complexe si ofera avantajul unor timpi redusi de decizie si aprobare a lucrarilor.

Nu in ultimul rand, Factor a achizitionat 2 programe software pentru corectia de culoare care ofera posibilitatea crearii unor efecte specifice filmelor pentru imaginile digitale.

„Pentru noi, luna mai a insemnat o noua extindere a capacitatilor de lucru. Performantele realizate in debutul acestui an au fost posibile datorita tehnologiei world class pe care o detinem si pe care o utilizam in cadrul proiectelor derulate, precum si datorita echipei Factor. Iar pentru a raspunde cererii tot mai mari din partea clientilor ne-am hotarat sa infiintam un schimb de noapte pentru grupurile de montaj, astfel incat sa putem pune la dispozitia clientilor lucrarile contractate in cel mai scurt timp. Dorim sa venim in intampinarea celor care aleg sa lucreze cu noi, atat prin tehnologia performanta pe care o folosim, precum si prin disponibilitatea fata de cererile, preferintele sau urgentele clientilor.” a declarat Tino Furtuna, General Manager Factor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri