Licentiata a Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice promotia 2003, si absolventa a Masterului Financiar DAFI din cadrul aceleiasi institutii, Diana Sinca (25 de ani) este noua Managing Partner a Genius Advertising.

Avand o experienta de trei ani domeniul managementului si de sapte ani in domeniul financiar, Diana vine sa aduca un echilibru in gestionarea conturilor deja existente in Genius, precum si o intarire a relatiiilor internationale ale agentiei in cadrul grupului de agentii idependente Comvort.

Datorita cunostintelor si activitatii indelungate inca din timpul liceului in domeniul asigurarilor si contabilitatii firmelor, Diana a acumulat o experienta suficienta in domeniul financiar astfel incat sa poata gestiona cu succes o afacere de cultura publicitara, ca Director General al Rospotline SRL.

Cea mai mare realizare profesionala a Dianei este incheierea parteneriatului cu Luerzer GMBH, Rospotline devenind reprezentatul Luerzer in Europa de Est.

Diana este pasionata de baschet, berea cu prietenii si Luerzer.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri