Lansarea mondiala pentru Noaptea Devoratorilor de Publicitate va avea loc in mod exceptional la Bucuresti, fiind pentru prima data in istoria de 26 de ani a evenimentului cand lansarea are loc in alt oras decat Parisul - gazda traditionala pentru organizarea premierei.

Editia din 2007 va fi noaptea premierelor si in privinta productiei. Tot montajul evenimentului a fost realizat in Romania, lucru care demonstreaza aprecierea de care se bucura industria publicitara romaneasca in lume. Romanii vor demonstra din nou valoarea si creativitatea publicitatii romanesti. In cadrul evenimentului va fi prezentat un segment special dedicat reclamelor romanesti.

In noaptea din 15 iunie, vor fi prezenti si alti mari producatori care organizeaza Noaptea Devoratorilor de Publicitate in lume. Pentru a marca acest moment, organizatorii si initiatorul acestui spectacol - Jean Marie Boursicot - pregatesc un megaeveniment. In deschidere va mixa Dj-ul parizian Thomas Lecuyer, urmat de un concert Sensor. Numarul spectatorilor este estimat la 7.000, iar pretul unui bilet este de 25 lei.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este recunoscuta drept un adevarat spectacol, care promoveaza arta advertising-ului intr-o formula neconventionala de divertisment.

La nivel national, vor urma alte 8 reprezentatii Noaptea Devoratorilor de Publicitate, organizate pe litoral in perioada iulie-august.

Evenimentul este prezent pe piata din Romania din 1995, cand a fost adus de Fundatia DaKino. Producatorul general al evenimentului este Dan Chisu, organizatorul este Zero Events, iar Orange - sponsorul principal.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Primar de București | Interviu cu Ciprian Ciucu despre problemele Capitalei
Setari Cookie-uri