Sorin Popa, Managing Partner al Accord Group Romania, membru fondator al AltoPartners, a fost numit recent Membru al Boardului International al retelei AltoPartners.

AltoPartners este o retea internationala de companii independente de Executive Search care a luat fiinta in noiembrie 2006 ca o alianta intre trei cunoscute grupuri internationale: Accord Group; Leaders Trust International and Oxygen Executive Search. Comitetul operational al AltoPartners este format din 4 membri, fiecare reprezentand cate o regiune: Europa de Est, Europa de Vest, Asia-Pacific si America.

In noua sa functie, Sorin Popa va avea drept atributii principale comunicarea interna referitoare la proiectele internationale, planificarea activitatii de marketing si implementarea acesteia pentru zona Europei Centrale si de Est, cat si recrutarea de noi parteneri.

Pe langa noile sale responsabilitati in cadrul AltoPartners, Sorin Popa isi va pastra la nivel local pozitia de Managing Partner Accord Group Romania. Sorin va fi in continuare implicat in luarea deciziilor importante pentru Accord Group – specialist in consultanta de resurse umane.

„Sunt extrem de bucuros si onorat de oportunitatea deosebita oferita de AltoPartners. Le multumesc pentru increderea acordata si voi face tot ce imi sta in putinta pentru a contribui la dezvoltarea componentei de consultanta in domeniul resurselor umane AltoPartners in zona Europei de Est,” a declarat Sorin Popa, Managing Partner Accord Group Romania.

Sorin Popa s-a alaturat echipei Accord Group in anul 2001, anterior ocupand pozitii de top in domeniul vanzarilor si al marketingului in diverse domenii cum ar fi industria mobilei, domeniul electronicelor si al telecomunicatiilor. Experienta sa include de asemenea pozitia de Business Consultant la o alta companie internationala de Executive Search.

Accord Group este o companie de top in domeniul Executive Search si consultanta de management prezenta in Europa Centrala si de Est. Este recunoscuta prin serviciile specializate oferite pentru atingerea obiectivelor clientilor sai prin recrutarea si dezvoltarea echipelor de management.

AltoPartners, prin cele 27 de reprezentante in 22 de tari, are peste 100 de parteneri care ofera consultanta la cele mai inalte standarde pentru cautarea de profesionisti. AltoPartners ofera acoperire la nivel international datorita retelei de companii independente detinute in intreaga lume, fiecare dintre acestea oferind consultanta pentru pietele locale pe care isi desfasoara activitatea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
George Butunoiu scrie din nou review-uri de restaurante