Clientii Vodafone Romania vor putea urmari gratuit, direct pe telefonul mobil, intregul concert maraton, de 24 de ore, care va reuni peste 100 de artisti internationali de top, intr-un eveniment muzical impresionant. Evenimentul va putea fi accesat ca un canal special de TV mobil in Vodafone live!.

In plus, timp de o luna de la incheierea evenimentului, clientii Vodafone Romania vor avea posibilitatea sa vizioneze gratuit inregistrari din cadrul concertelor de pe mapamond, intr-o sectiune dedicata Live Earth in portalul Vodafone live!.

Pe 7 iulie, incepand cu ora 04:00 (ora Romaniei), utilizatorii Vodafone live! pot urmari in direct, pe telefonul mobil, concertele Live Earth sustinute la New York, Londra, Sydney, Rio de Janeiro, Tokyo, Shanghai, Johannesburg si Hamburg, cu o audienta estimata la peste 2 miliarde de persoane.

Citeste si:

Primul concert va fi transmis din Sydney, incepand cu ora 04:00, iar transmisia se va incheia cu spectacolul din Rio de Janeiro, incepand cu ora 11:00. Madonna, Red Hot Chili Peppers, Duran Duran, Bon Jovi, The Police, Genesis, Metallica, Pussycat Dolls, Shakira, Beastie Boys, Snoop Dogg sunt doar cativa dintre artistii si trupele de renume care vor concerta anul acesta in cadrul Live Earth, in sustinerea unei cauze umanitare importante: un semnal de alarma privind efectele incalzirii globale.

De asemenea, utilizatorii Vodafone live! vor putea urmari, gratuit si in direct, concertul Robert Plant & The Strange Sensation, de la Bucuresti, pe 8 iulie 2007, incepand cu ora 20:30.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.954.000 de clienti, la data de 31 martie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 206,4 milioane clienti din intreaga lume.