Grupul media britanic Emap vrea sa vanda jumatate din actiunile posturilor TV de muzica pe care le detine, catre una dintre societatile publice de televiziune din Marea Britanie Channel Four Television Corporation pentru suma de aproape 61 de milioane de dolari, au declarat surse, citate de Reuters.
Oficialii de la Emap si Channel Four au refuzat sa comenteze aceste informatii, potrivit NewsIn.

Grupul de media Emap trece printr-un amplu proces de vanzari deoarece compania si-a fixat ca strategie concentrarea pe domeniile media digitale si pe produsele business-to-business.

Emap, care a vandut diviziile sale franceze care se ocupau de targuri si editau publicatii de consum, a anuntat ca va incheia, in curand, si vanzarea posturilor de radio irlandeze. Totodata, Emap analizeaza mai multe optiuni pentru divizia de publicatii de consum din Australia.

Emap este o companie britanica de media care detine, la nivel international, mai multe reviste, printre care "FHM", "The One" si "Q magazine", posturi radio si TV, precum si firme care se ocupa cu organizarea de evenimente si conferinte. In 2006, compania a avut o cifra de afaceri de aproximativ 1,7 miliarde de euro si un profit operational de 328 de milioane de euro. In Romania, Emap a acordat licenta pentru revista "FHM" companiei Sanoma-Hearst Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri