Trei companii de renume s-au alaturat de curand listei de clienti pentru care agentia Graffiti BBDO ofera servicii de relatii publice: Bayer, Ericsson si Yamaha.
Bayer, una din cele mai mari companii din domeniul sanatatii, nutritiei si materialelor high-tech din lume, detinator al cunoscutelor marci Aspirin, Supradyn, Sarridon si Rennie, a selectat agentia Graffiti BBDO pentru organizarea unei serii de evenimente ale companiei. Primul a avut deja loc la sfarsitul lunii aprilie, cu ocazia aniversarii a 75 de ani de prezenta Bayer pe piata romaneasca. Cu acest prilej, agentia a organizat un eveniment special adresat partenerilor si angajatilor Bayer, in cadrul caruia a fost dezvaluita, intr-un spectacol de sunet si lumina, noua firma luminoasa Bayer, amplasata pe o cladire din Piata Unirii.

Pentru Ericsson Telecommunications Romania, reprezentanta de pe piata romaneasca a companiei de telecomunicatii numarul unu in lume din punct de vedere al vanzarilor, agentia furnizeaza servicii de consultanta PR, gestionare relatii cu presa si organizare de evenimente media. Printre proiectele in desfasurare, organizate in parteneriat cu agentia Graffiti BBDO se numara si Premiile Ericsson pentru Excelenta in Telecomunicatii.

Compania Motodynamics Romania, unic importator si distribuitor al produselor Yamaha pe piata romaneasca, a ales grupul BBDO Romania, respectiv agentia Proximity, pentru dezvoltarea campaniilor sale din acest an. Printre serviciile oferite se numara CRM, PR in colaborare cu Graffiti BBDO si BTL. Prima actiune a fost cu ocazia inaugurarii noului show room Yamaha din Otopeni, in cadrul careia agentia Graffiti BBDO a gestionat relatiile cu mass media, iar Proximity a dezvoltat Clubul Yamaha, un program de fidelizare al clientilor.

Bayer, Ericsson si Yamaha completeaza lista de clienti, ce include companii si organizatii de prim rang de pe piata, pentru care agentia Graffiti BBDO ofera toata gama de servicii de relatii publice: Automobile Dacia, Clubul Roman de Presa, Dr Oetker, Henkel Romania, Initiativa Europeana a Mediului de Afaceri, Masterfoods, PepsiCo Beverages International, Organizatia Salvati Copiii Renault-Nissan Romania, Scandia Romana si Wrigley Romania.

Agentia Graffiti BBDO, alaturi de Media Direction si Proximity, formeaza grupul BBDO Romania, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de publicitate. Grupul BBDO Romania ofera servicii integrate de strategie de brand, avand competente in toate disciplinele de comunicare: strategie si cercetare, creatie, productie publicitara, media, PR, BTL si CRM.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri