Costi Ionita este principalul investitor al unui nou post TV cu specific muzical. Party TV va difuza peste 80% muzica romaneasca, de diferite genuri dance, pop, hip-hop, rock, adresandu-se in special segmentului de varsta 15-35 de ani.
In proiect s-au investit, in prima faza, aproximativ o jumatate de milion de euro. „A existat o investitie initiala (de aproximativ 500.000 euro), dar investim in continuare in dezvoltarea postului, in productii muzicale originale, platforma de mobile content si alte solutii tehnice”, a declarat, pentru Wall-Street, Corina Dumitru, Marketing & PR Manager PartyTV.

Party TV este un proiect in care s-au implicat mai multi investitori, unul dintre acestia fiind Costi Ionita. „Costi Ionita ocupa functia de Director Muzical si este unul din initiatorii proiectului. In urma cu trei ani, Costi, impreuna cu alti cativa investitori, a intentionat sa achizitioneze postul Atomic TV, care incepuse sa se confrunte cu o serie de probleme. Procesul de achizitie s-a dovedit a fi insa mai complicat, fapt pentru care Costi a renuntat la acel proiect, dar nu si la ideea de a avea propriul post TV”, povesteste Corina Dumitru.

PartyTV a primit licenta de functionare la sfarsitul lunii martie, iar de la inceputul lunii iulie a obtinut si decizia de autorizare. In prezent, postul poate fi receptionat de catre abonatii DigiTV si FocusSat si de catre cei ai unor firme de televiziune prin cablu, urmand ca in curand sa se demareze colaborarea si cu principalii distribuitori din domeniu.

„Am fost foarte incantati de sustinerea pe care am primit-o din partea celor mai importante case de productie, precum Roton, Cat Music, Media Pro Music, Intercont etc, care au vazut in lansarea PartyTV o adevarata oportunitate. Avem deja raspunsuri pozitive si din partea companiilor de televiziune prin cablu, care ne-au preluat in foarte multe zone din tara, de exemplu in Constanta suntem preluati in proportie de 50%, iar pe masura ce aspectele tehnice ne vor permite, vom acoperi cat mai multe locatii”, declara Gabriela Zamfirescu, Operations Manager.

In prezent, PartyTV difuzeaza muzica nonstop (romaneasca in proportie de 80%), dar intentioneaza sa transmita si productii originale, care sa sporeasca gradul de interactivitate cu telespectatorii. „PartyTV isi propune sa promoveze muzica romaneasca de calitate, in special pe acei artisti a caror muzica nu se incadreaza in specificul difuzat de alte posturi TV, dar se prezinta publicului cu videoclipuri atractive, de calitate”, a declarat Corina Dumitru.

PartyTV este singurul post romanesc de muzica ce emite stereo real, utilizand o solutia tehnica 100% digitala, interactivitate prin SMS – activ atat in tara, cat si peste hotare (in Italia, Spania, SUA, Australia, Germania, Austria, Franta, urmand ca in curand sa fie adaugate inca sase tari) si platforma de mobile content.

Din echipa de management a postului fac parte: Costi Ionita - Director Muzical, Corina Dumitru – Marketing & PR Manager, Gabriela Zamfirescu – Operations Manager.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri