Veniturile totale ale companiei in al doilea trimestru al acestui an au ajuns la valoarea de 85,7 milioane de dolari. Cresterea veniturilor se datoreaza, in special, activitatilor inregistrate de posturile de televiziune internationale si de vanzarea licentelor, care au reusit sa acopere pierderile inregistrate de revista "Playboy", atat la nivelul tirajului, cat si la vanzarile de publicitate.

Profitul net al Playboy Enterprises in al doilea trimestru al acestui an a ajuns la valoarea de 1,9 milioane de dolari, pe cand, in aceeasi perioada a anului trecut, compania a inregistrat o pierdere de 3,3 milioane de dolari.

Directorul executiv al companiei, Christie Hefner, a declarat ca, pentru al doilea semestru al acestui an, se asteapta la rezultate pozitive de la divizia de online si de la cea care administreaza vanzarea licentelor si la pierderi de la divizia de publishing, cauzate de scaderea nivelului de publicitate in reviste.

Playboy Enterprises este o companie americana, infiintata in 1953 de Hugh Hefner. Compania detine, printre altele, reteaua de reviste "Playboy", postul de televiziune Playboy TV, reteaua de televiziune Spice, postul Playboy Radio, precum si mai multe site-uri. In Romania, revista "Playboy" este editata de trustul PubliMedia International.